Bitcoin: Kommer vi att se en „djupare kryptomarknad“ i framtiden?

Under den senaste veckan verkade kryptomarknaden få en ny livslånga efter att världens största cryptocurrency, Bitcoin , gick förbi sitt avgörande motstånd på $ 11 000. Faktum är att 2020 har visat sig vara mer än ett viktigt år för digitala tillgångar, inklusive Bitcoin. Men eftersom fler användare tycker att kryptokurser och digitala tillgångar är mer tillgängliga, är vissa frågor bakom huvudet.

Till exempel, eftersom många av marknadens altcoins klarat sig så bra när Bitcoin stagnerade, är cryptomarknaden på väg att notera en plötslig förändring i hur den fungerar?

Under ett nyligen avsnitt av The Scoop-podcast diskuterade Steve Ehrlich, VD på Voyager, frågor som rör Bitcoin och hur de senaste årens kryptomarknad har diversifierats dramatiskt. Ehrlich fortsatte med att säga att det är ett misstag för användare att tänka på krypto uteslutande när det gäller Bitcoin. Under det senaste decenniet, med marknaden för digitala tillgångar som växer ganska kraftigt, har olika tillgångar som tillgodoser olika demografier framkommit. Ehrlich markerade,

”Jag tror att marknaden är så mycket större och djupare än Bitcoin, och det är bara ett misstag som görs … Det skulle vara som att säga, jag vill bara investera i bara en handfull aktier. Det finns så mycket mer till infrastrukturen och vad som byggs på kryptosidan. ”

Den senaste månaden visade hur många av marknadens altcoins som kunde initiera sina egna rally, trots att Bitcoin hindrats av motståndet på $ 10 000. Voyagers VD hävdade att krypto har sett en ökad adoption ÖVER den senaste månaden, och tilllade att i juli månad var nära 80% av all handel och investering centrerad kring icke-Bitcoin tillgångar.

Intressant nog har det enligt uppgifter från Arcane Researchs senaste rapport skett en kraftig ökning av kryptor i mitten av kepsar, där många av dessa tillgångar uppvisar anmärkningsvärda avkastningar.

Med det sagt är Bitcoin dominans över marknaden överväldigande trots ordets näst största krypto som registrerar betydande vinster

Ehrlich hävdade också att dessa krypto-tillgångar måste utvecklas för att åstadkomma en „djupare kryptomarknad“ för sina användare och kunder. För många handlare som handlar med krypto- och digitala tillgångar innebär denna „djupare kryptomarknad“ inte bara mer mångfald i mynt, utan tillåter användare att dra fördel av en marknad som är mer än bara Bitcoin. Han sa,

”Alla de saker som handlare och investerare är vana vid att se på de traditionella online-mäklare-produkterna, det är inte de professionella handelslösningarna. Det är vad jag anser vara en djupare produkt för krypto. ”