ChainLink ontwikkelaarsactiviteit wordt roodgloeiend, overtreft Bitcoin

De activiteit van ChainLink-ontwikkelaars heeft nieuwe hoogtepunten bereikt en het ziet er naar uit dat ze Bitcoin zullen uitdagen. De afgelopen weken heeft ChainLink de verwachtingen van investeerders getrotseerd, omdat het in elke benchmark bijzonder goed presteerde. Of het nu gaat om de prijs of om de groei van DeFi; het raakte dagelijks nieuwe hoogtepunten. De ChainLink-ontwikkelaarsactiviteit blinkt nu ook uit.

CryptoMiso, een ranking platform voor digitale activa, stelt dat de activiteit van ChainLink ontwikkelaars op het gebied van GitHub commits sterk is toegenomen. Op dit moment staat Chainlink GitHub op 4.189. Ter vergelijking: Bitcoin GitHub committeert 2.452. Dit laat zien dat er een stijgend potentieel is in het decentrale prijs orakel.

De activiteit van ChainLink ontwikkelaars levert sterke winst op

De activiteitencijfers van ChainLink ontwikkelaars zijn bijna het dubbele van die van de crypto-koning Bitcoin Up. Technisch gezien geeft GitHub commits de praktische ontwikkelaarsactiviteit weer, aangezien de getallen aangeven hoeveel wijzigingen of aanpassingen er in de broncode zijn aangebracht. Op de officiële GitHub pagina van ChainLink staat dat 54 ontwikkelaars 11.588 commits hebben verzameld.

De stijging van de ChainLink ontwikkelaarsactiviteit kan worden toegeschreven aan de dagelijkse nieuwe highs die door LINK token worden gepost. De prijsstijging komt te midden van een sterke DeFi-groei. Volgens de gegevens van CoinMarketCap is de LINK-munt in 2020 met meer dan 973% gestegen tot 19,10 dollar.

De LINK-munt zet zijn meedogenloze stierenloop voort

LINK-munt is roodgloeiend op dit moment in het crypto-rijk. Beleggers hebben er vertrouwen in dat het nog steeds het potentieel heeft om verder naar boven te gaan. Dat komt omdat de DeFi-markt agressief groeit, zowel wat betreft de waarde van de activa als de activiteit van de ontwikkelaars. Het LINK-saldo neemt af, ook al melden andere altcoins een prijsstijging, wat verder betekent dat beleggers de komende dagen hogere prijzen verwachten.

De technische indicatoren met betrekking tot de LINK-munt vertonen ook een opwaartse trend. De bullish signals trekken meer kopers naar de LINK-vouw, wat verder bijdraagt aan de prijsstijging. De sterke stijging maakt sommige stieren nerveus en velen verwachten een correctie voordat de volgende rally begint.